aacimmobiliare.al

Property Types

  • 44% Apartament
  • 33% Shtëpi private
  • 11% Komercial
  • 11% Other

Property Status

  • 89% Në shitje
  • 11% Me qera

Property Cities

  • 63% Lushnjë
  • 38% Lushnja

About aacimmobiliare.al

AAC Immobiliare është një agjensi e njohur për pronat e patundshme në qytetin e Lushnjës. Me një përvojë të gjatë në tregun e pasurive të patundshme, AAC ka fituar një reputacion të shkëlqyer për profesionalizmin dhe shërbimin e tyre të shkëlqyer ndaj klientëve.

Një nga karakteristikat kryesore të AAC Immobiliare është qasja e tyre e personalizuar ndaj klientëve. Agjentët e tyre të palës së dytë janë të kualifikuar dhe të përgatitur për të ofruar këshilla dhe ndihmë për të gjetur pronën e duhur për klientët e tyre. Pavarësisht nëse është për qira, shitje, ose blerje, ata ofrojnë një gamë të gjerë të opsioneve të pronave për t’u përshtatur me nevojat dhe preferencat e klientëve.

AAC Immobiliare gjithashtu është e specializuar në tregun e pasurive të reja dhe të përmirësuara në Lushnjë. Ata ofrojnë një shumëllojshmëri të projekteve të ndryshme të ndërtimit, duke përfshirë apartamente, vila, dhe ambiente komerciale. Përmes lidhjeve të tyre të ngushta me zhvilluesit vendas, ata sigurojnë që klientët të kenë qasje në projektet më të fundit dhe më të mira në treg.

Përveç kësaj, AAC Immobiliare ofron edhe shërbime shtesë për të mbështetur klientët gjatë tërë procesit të blerjes apo shitjes së pronës së tyre. Kjo përfshin leje ndërtimi, ekspertizë teknike, dhe asistence ligjore për të siguruar një transaksion të qetë dhe të ndershëm për të gjithë palët.

Në përfundim, AAC Immobiliare dallon për cilësinë e shërbimeve të tyre, angazhimin ndaj klientëve dhe njohjen e thellë të tregut të pasurive të patundshme në Lushnjë. Për këtë arsye, ata mbeten një zgjedhje e preferuar për të gjithë ata që janë në kërkim të një agjensie të besueshme dhe të cilësuar në këtë fushë.

Sort by:

0 Review

Sort by:
Leave a Review

Leave a Review

Compare listings

Compare
Search
Norma e çmimeve Nga
Karakteristika te tjera