About Us

Vizioni ynë i së ardhmes

Agjensia AAC Immobiliare, themeluar në vitin 2009, është një nga agjensitë më të mira në procesin e shit/blerjes në qytetin e Lushnjës. Disa arsye përse Agjensia AAC Immobiliare mund të konsiderohet e mirë në këtë fushë:

  1. Eksperiencë dhe profesionalizëm: Agjensia AAC Immobiliare ka një ekip me eksperiencë dhe me njohuri të thelluara rreth tregut të pronave të patundshme në qytet dhe procedurave të lidhura me blerjen, shitjen ose qiramarrjen e pronave.

  2. Portfolio i gjerë i pronave: Agjensia AAC Immobiliare ofron një gamë të gjerë të pronave në portofolin e tyre, duke përfshirë apartamente të ndryshme, shtëpi private, ambiente komerciale, dhe ndërtesa të tjera të disponueshme për shitje ose qira.

  3. Njohuri të detajuara të tregut lokal: AAC Immobiliare ka njohuri të thelluara mbi tregun e pronave në qytet, duke përfshirë informacione të rëndësishme rreth çmimeve më të fundit, tendencave të tregut, dhe karakteristikave të zonave të ndryshme të qytetit.

  4. Shërbime inovative për klientët: AAC Immobiliare ofron shërbime të ndryshme për klientët e tyre, duke përfshirë vlerësime të pronave, ndihmë në negociatat e çmimeve, asistencë me dokumentacionin ligjor, dhe këshilla të tjera të nevojshme për blerësit dhe shitësit.

  5. Komunikim i shkëlqyer dhe shërbim klienti perfekt: Ne kemi një reputacion të mirë për komunikim të shkëlqyer me klientët dhe për të ofruar një shërbim të shpejtë, efikas dhe miqësor nëpërmjet të gjitha fazave të procesit të patundshmërisë.

  6. Njohja e ligjeve dhe rregullave të tregut immobiliare: Agjensia AAC Immobiliare është e përgatitur për të ofruar këshilla dhe udhëzime të qarta për klientët në lidhje me ligjet dhe rregulloret e pronave, duke përfshirë dokumentacionin e nevojshëm dhe procedurat ligjore.

Nëse jeni duke konsideruar të blini ose të shisni pronën tuaj në qytet, është e rëndësishme të bëni një hulumtim të saktë dhe të shikoni për agjensinë që i përmbush kërkesat dhe nevojat tuaja specifike. Agjensia AAC Immobiliare është opsioni më i mirë për të filluar këtë kërkim.

Meet our Team

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Kathleen Grant
Funder
Kathleen Grant
Funder
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Keith Bailey
CEO
Keith Bailey
CEO
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Danielle Murray
Manager
Danielle Murray
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.
Thomas Stevens
Manager
Thomas Stevens
Manager
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In malesuada, odio sit amet pharetra vehicula, sapien leo egestas magna, vitae auctor diam magna cursus arcu.

Read From Our Blog

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Agjensi e pronave të patundshme

Agjensi e pronave të patundshme është një kompani që ofron shërbime të ndryshme në fushën...
Continue reading

Agjensi e pronave të patundshme

Agjensi e pronave të patundshme është një kompani ose organizatë që ofron shërbime në...
Continue reading

Agjensi e pronave të patundshme

Agjensitë e pronave të patundshme janë kompani ose ndërmjetës që ofrojnë shërbime në...
Continue reading

Agjensi e pronave të patundshme

Agjensitë e pronave të patundshme janë kompani ose organizata që ofrojnë shërbime në fushën...
Continue reading

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
by Roy Bennett
Manager, Company Inc.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.
by Roy Bennett
Marketing Manager, Envato
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
by Kenya Soval
Realtor, Company Inc.

Compare listings

Compare