Kërko pronën e ëndrave !

Mirë se erdhe në shtëpi

AAC Immobiliare është një agjensi e pronave të patundshme në Lushnjë, e cila ju ofron ekspertizë, marketing dhe siguri në procesin e shit/blerjes së pronës

zbuloni pronat më interesante

Kemi renditur për ju pronat m ofertat më të mira

Rezidenciale

Çdo pronë rezidenciale e kemi zgjedhur me kujdes për t'ju përshtatur preferencave tuaja.

Komerciale

Ndihmojmë biznesin e ri por edhe ate egzistues duke ju ofruar pronën më të mirë komericale për një fillim fitimprurës.

Pse duhet të punoni me ne?

01.

Ekspertizë & Eksperiencë

Kemi përvojën e duhur për të konkluduar marrëveshjet më të mira. Stafi ynë njeh mirë tregun dhe proceset e blerjes dhe shitjes së pronave

02.

Marketing efektiv

Ne përdorim një gamë të gjerë mjetesh dhe platformash për të promovuar, duke përfshirë reklama online, rrjete sociale, broshura të printuara, fotografi dhe video të cilat shfaqin pronat në mënyrë tërheqëse.

03.

Shërbim inovativ

Jemi të përkushtuar në mbrojtjen e interesave të klientëve. Kjo përfshin sigurimin që klientët të kenë informacion të plotë dhe të saktë në lidhje me çdo pronë që ata janë të interesuar të blejnë ose të shesin. Këshillojmë klientët për çështje ligjore, financiare dhe teknike që lidhen me pronën, duke siguruar që ata të bëjnë vendime të informuara dhe të zgjuara.

Kërkoni informacion ?

Plotësoni formën e mëposhtme dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejtë.


Pronat më të mira

Në këtë sektor kemi renditur pronat me tërheqëse

No listing found.

Explore Cities

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna

Meet Our Agents

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Testimonials

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
by Roy Bennett
Manager, Company Inc.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit, sed diam nonummy nibh euismod tincidunt ut laoreet dolore magna aliquam erat volutpat. Ut wisi enim ad minim veniam, quis nostrud exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.
by Roy Bennett
Marketing Manager, Envato
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.
by Kenya Soval
Realtor, Company Inc.

Compare listings

Compare